Despre noi

Reprezentăm comunitatea profesioniștilor din domeniul eficienței energetice

samer-valori

Susținem și ne implicăm activ în dezvoltarea durabilă a României prin creșterea eficienței energetice

Ne dedicăm pentru dezvoltarea și asistarea profesioniștilor din domeniul eficienței energetice, în sectorul energetic, industrial și cel al comunităților urbane și rurale.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a sprijini tranziția către un viitor energetic durabil și responsabil, prin intermediul expertizei noastre colective. Ne focalizăm pe educația și conștientizarea publicului cu privire la importanța eficienței energetice, oferind consultanță specializată și soluții practice pentru a reduce consumul de energie și a implementa tehnologii verzi.

Valori

De ce să vii alături de noi?

Dacă ești Auditor, Manager Energetic s-au profesionist în domeniul energiei înscrie-te în SAMER. Împreună formăm o comunitate puternică și împărtășim resurse și oportunități.

energie

Membri SAMER

Echipa noastră este formată din ingineri, arhitecți, consultanți în eficiență energetică și alte profesii conexe, fiecare aducând o vastă expertiză în domeniu. Colaborăm cu instituții guvernamentale, organizații non-guvernamentale și companii pentru a dezvolta proiecte sustenabile, campanii de conștientizare și programe de instruire.

Obiective

team-samer

Suntem aici să te ajutăm