Cursul „Energetica urbana, de la oportunitate la impact”

Va invitam sa participati la cursul „Energetica urbana, de la oportunitate la impact” organizat online de Societatea Auditorilor si Managerilor Energetici din Romania (SAMER) in colaborare cu Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie (CPPI) Busteni, sub egida Ministerului Energiei, Directia Eficienta Energetica.

Data: 25 Martie 2021, orele 10:00 – 13:00.

Lector: Dr. Ing. Andrei CECLAN, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Acest eveniment se adreseaza managerilor energetici pentru localitati si industrie, auditorilor energetici, functionarilor din U.A.T.-uri, companiilor de utilitati publice, arhitectilor, proiectantilor in constructii si instalatii si altor persoane interesate.

Tematicile ce urmeaza a fi abordate in cadrul acestui curs vizeaza conturarea unei imagini de ansamblu asupra a ceea ce inseamna energetica la nivelul unei comunitati locale, deprinderea unor competente concrete de gestiune si management energetic la nivelul si/sau in relatia cu o autoritate publica locala, cat si oportunitati de atragere de finantari nerambursabile.

Participantii la curs vor obtine o diploma de participare si un numar de 0,1 credite, din totalul de 30 de ore echivalent cu 1 credit ECT.

Forma de desfasurare: online, cu inregistrarea evenimentului si punerea la dispozitie a materialelor.

Costul cursului: 150 lei, care vor fi virati in contul CPPI Busteni (IBAN RO66TREZ52920F331700XXXX – Trezoreria Busteni; CIF 6884429).

Inscrieri la adresa de email: [email protected]

Write a comment

2 × five =